26 nov. 2011

Goede prestaties op de plaatsingswedstrijd voor het NK.

Zaterdag 12 november was de plaatsingswedstrijd voor zuid nederland voor het NK in Landgraaf.
De senioren en junioren deden beide met een team mee aan deze wedstrijd. Beide teams sprongen plank pegasus op B niveau en de rest van de onderdelen op A niveau. De junioren waren als eerste aan de beurt met het onderdeel plank pegasus. Met een score van 20.4 wisten zij zich met een eerste plaats te plaatsen voor het NK.  Filmpje
Vervolgens moesten ze trampoline dikke mat springen. Ondanks een aantal vallen en wat slordigheidjes wisten de meiden zich ook op dit toestel met een score van 18.65 als eerste te plaatsen. Nu was het de beurt voor de senioren. Ze begonnen op het onderdeel trampoline pegasus. Met een score van 20.3 wisten ook zij zich met een eerste plaats te plaatsen voor het NK. Vervolgens was het waren de junioren weer aan de beurt. Dit keer ook op het onderdeel trampoline pegasus. Met nette sprongen wisten ze zich weer als eerste met 19.2 punten te plaatsen.
De senioren waren weer aan de beurt op het onderdeel tafel. Met nieuwe sprongen die ze allemaal tot stand sprongen wisten ze zich met 19.75 punten als eerste te plaatsen. Ook de junioren konden zich klaarmaken voor tafel. Het laatste onderdeel voor de meiden op deze dag. Met een score van 18.5 wisten ze zich ook op dit onderdeel als eerste te plaatsen. Nu moesten alleen de senioren nog twee onderdelen. Eerst mochten ze plank pegasus. Niet hun sterkste onderdeel, maar toch wisten ze zich met 21.9 als tweede te plaatsen. Als laatste onderdeel was trampoline dikke mat aan de beurt.
Het koningstoestel. Met alle dubbelschroeven tot stand wisten ze zich met 20.3 punten weer als eerste te plaatsen. De junioren zijn op alle onderdelen als eerste geplaats en de senioren op plank als tweede en de rest ook als eerste!!! Noord Nederland hadden 5 november hun plaatsingswedstrijd gehad. Met die scores erbij zijn de senioren op tafel als eerste geplaatst, op trampoline pegasus als derde, plank pegasus als tweede en trampoline dikke mat als tweede. De junioren wisten zich op tafel als derde te plaatsen, op trampoline pegasus als derde, op plank pegasus als eerste en op trampoline dikke mat als derde..
Super gedaan allemaal!!! Nu hard trainen en dan hebben de meiden op 11 februari het NK groepsspringen in Lemmer!!!