4 nov. 2012

JEUGD meiden door op ALLE onderdelen!!

Gister (3 november) waren de plaatsingswedstrijden voor het Nederlands Kampioenschap in Landgraaf. Elistha deed sinds een tijd weer mee met een Jeugd team. Zij deden mee op de onderdelen minitrampoline en minitrampoline pegasus.

Als eerste onderdeel hadden de meiden het onderdeel Minitrampoline. Hier sprongen de meiden erg netjes en waren er geen vallen. De meiden wisten hier Eerste van Zuid-Nederland te worden met 22.20 punten.

Als tweede en laatste onderdeel hadden de meiden het onderdeel Minitrampoline Pegasus. De eerste baan (zweef hurk) was een spannende baan voor de meiden, omdat deze sprong bij de laatste trainingen nog niet helemaal wilde lukken bij iedereen. Gelukkig ging het tijdens de wedstrijd goed en waren er bij deze sprong geen vallen. Ook bij de rest van de sprongen waren er geen vallen en sprongen de meiden netjes. Op dit onderdeel wisten de meiden Tweede van Zuid-Nederland te worden met 18.05 punten.

Op beide onderdelen zijn de meiden geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap dat plaats zal vinden op zaterdag 15 december 2012 in Elst.

Gefeliciteerd meiden!!