17 jun. 2013

Junioren A, Winnaars Ahoy Cup 2013!

Afgelopen zaterdag (15 juni 2013), vond zich weer het jaarlijkse Fantastic Gymnastics in Ahoy Rotterdam plaats. Bij de categorie groepsspringen voor de Ahoy Cup, deed de springgroep dit jaar mee met het junioren team. Zij deden mee op het A niveau en zaten in een categorie met vijf teams. De tegenstanders die de meiden hadden, waren van hoog niveau en de meiden wisten dat het lastig zou worden om een prijs te gaan bemachtigen!!
Bij de Ahoy Cup moeten alle teams twee onderdelen springen; Minitrampoline en Minitrampoline Pegasus. De punten van deze twee onderdelen worden bij elkaar opgeteld en hier word de winnaar uit bekend gemaakt.
De meiden moesten zichzelf eerst laten zien op het onderdeel Minitrampoline. Hier wisten ze een score van 24.15 punten neer te zetten. Dit was op Minitrampoline de hoogste score bij de Junioren A.
Na een goede score op minitrampoline moesten de meiden zichzelf nog bewijzen op het onderdeel Minitrampoline Pegasus. Hier behaalden de meiden een score van 20.5 punten. Dit was op dit onderdeel de derde score.
In totaal behaalden de meiden 44.65 punten en mochten zich hiermee de winnaars van de Junioren A, AHOY CUP 2013 noemen!!!

Super gedaan, Gefeliciteerd!!