18 mei 2015

Uitslagen IAG springwedstrijd.

Afgelopen zondag vonden in Den-Bosch de IAG wedstrijden plaats. De springgroepen deden mee met vier groepen. Tijdens deze wedstrijd mochten de meiden sprongen laten zien op de onderdelen trampoline en trampoline pegasus. De scores werden bij elkaar opgeteld en dit was de eindscore. Maar liefst 3 podiumplaatsten voor de meiden van Elistha!!

Jeugd. Brons
Helemaal leuk deze dag, was het jeugd team. Dit was de eerste wedstrijd voor de meiden en ze hadden er hard voor getraind. Op trampoline haalde de meiden 18.75 punten, dit was goed voor een 4e plaats op dit onderdeel. Op trampoline pegasus haalde de meiden 18.05 punten en haalde hiermee de 3e plaats. In totaal haalde de meiden 36.8 punten en mochten plaats nemen op het podium en de BRONZEN beker in ontvangst nemen! Super gedaan meiden, gefeliciteerd!!

Junioren B.
De meiden van de junioren B hadden als eerste onderdeel het onderdeel trampoline pegasus. De meiden behaalde 22.40 punten en dit was goed voor een 9e plaats. Vervolgens was het onderdeel trampoline aan de beurt. De meiden wisten op dit onderdeel met 20.8 punten een 8e plaats neer te zetten. In totaal haalde de meiden 43.2 punten en dit was goed voor een 9e plaats!

Junioren A. Zilver
De meiden van de junioren A mochten als eerst hun sprongen laten zien op het onderdeel trampoline. De meiden wisten een score van 24,85 punten neer te zetten en dit was goed voor een 3e plaats op dit onderdeel. Na trampoline was het de beurt om te knallen op het onderdeel trampoline pegasus. Hier haalde de meiden 24,05 punten en haalde hiermee de 2e plaats op het onderdeel. In totaal haalde de meiden 48,9 punten en mochten plaats nemen op het podium om de ZILVEREN beker in ontvangst te nemen. Top, gefeliciteerd!!

Senioren A. Goud
De senioren mochten als eerst laten zien wat ze konden op het onderdeel trampoline pegasus. Ze behaalde 25.7 punten en dit was genoeg voor een mooie 2e plaats. Aan het inde van de ochtend, konden de meiden knallen op hun favoriete onderdeel; Trampoline. Met moeilijke sprongen (2.5 schroef en verschillende thukahara's) wisten de meiden 25.7 punten te halen en dit was genoeg voor een 1e plaats op dit onderdeel. In totaal haalden de meiden 51,4 punten en mochten op het podium de ZILVEREN beker in ontvangst nemen.... Dachten ze... Achteraf zijn de punten bijgesteld en blijkt dat de meiden eigenlijk een GOUDEN beker hadden moeten krijgen.. Een welverdiende EERSTE plaats voor de meiden dus.  Gefeliciteerd!

Cyril en alle meiden, jullie mogen allemaal trots zijn!! Gefeliciteerd!