26 jun. 2016

Terugblik seizoen 2015-2016

Alle teams zijn nog hard aan het trainen voor nieuwe sprongen en er komt nog een leuk uitje aan voor alle teams, maar de vakantie gaat ook alweer bijna beginnen!

Een terugblik op dit jaar;
De springgroepen van Elistha hebben dit jaar weer mooie prijzen weten binnen te halen en ze hebben zich laten zien en hebben gestreden tijdens de landelijke wedstrijden van dit seizoen.

Het junioren team van Elistha heeft dit jaar tijdens IAG (als jeugdteam en juniorenteam) een zilveren en bronzen beker weten te behalen. Het jeugdteam werd hier 2e op airtrack en 3e op trampoline mat en trampoline pegasus. Wat goed was voor een tweede plek totaal. Het juniorenteam werd hier 4e op airtrack en 1e op trampoline mat en trampoline pegasus. Wat goed was voor een derde plek totaal. Het team heeft dit jaar verder tijdens een NK een 10e plaats op trampoline, 7e plaats op trampoline pegasus en 6e plaats op trampoline tafel neer weten te zetten!

Het senioren B team van Elistha is dit jaar Nederlands Kampioen op het onderdeel trampoline tafel geworden. Dit jaar behaalden ze verder op NK's op trampoline pegasus een 4e en 6e plaats, op plank pegasus een 1e en 6e plaats en op trampoline tafel een 4e en 1e plaats.

Het senioren A team van Elistha wist dit jaar op het hoogste niveau van Nederland verschillende mooie plaatsen neer te zetten en mogen zich 3e van Nederland op het onderdeel trampoline tafel noemen. Tijdens het NK clubteams wisten ze een score de 5e plaats neer te zetten en tijdens IAG (als juniorenteam) wisten ze een bronzen beker mee naar huis te nemen. Zij werden hier 2e op airtrack en 3e op trampoline pegasus en trampoline mat. Verder behaalde het team dit jaar tijdens NK's een 4e, 5e en 6e plaats op trampoline mat, twee keer een 3e en één keer een 4e plaats op trampoline pegasus, een 2e, 4e en 5e plaats op plank pegasus en twee keer een 3e en één keer een 4e plaats op trampoline tafel.

Zonder de begeleiding van Cyril was dit natuurlijk nooit gelukt! Cyril wist de meiden te motiveren en ondanks wat vallen, tegenslagen en mindere uitslagen, heeft hij samen met alle teams, geknald op de wedstrijden op het landelijke niveau.

Iedereen alvast een fijne vakantie gewenst en tot in het volgende seizoen!