8 nov. 2016

Uitslagen plaatsingswedstrijd NK, 05-11-2016

Afgelopen zaterdag vond de plaatsingswedstrijd voor het NK plaats in Goes. Helaas had het seniorenteam te maken met blessures en moesten zij vrijdag alsnog beslissen om niet deel te nemen aan het NK dit jaar. Erg balen voor de meiden en Cyril.
Het junioren team mocht deze dag al vroeg vertrekken om te knallen in Goes. En dat hebben ze gedaan!!! Hoewel ze op het onderdeel Trampoline Mat wat puntjes hebben laten liggen, eindigde ze op dit onderdeel met 13.70 punten op een 5e plaats. Dit was helaas niet genoeg om op dit onderdeel te plaatsen voor het NK. Op Trampoline Pegasus en Trampoline Tafel wisten de meiden zich daarentegen wel te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap. Op het onderdeel Trampoline Pegasus behaalde ze een 2e plaats met 17.90punten en op het onderdeel Trampoline Tafel behaalde ze een nette 1e plaats met 17.45 punten (zelfs 1 punt verschil op de nummer 2).

Gefeliciteerd meiden en Cyril!!! En bedankt alle papa's, mama's, zusjes & ander publiek voor de gezelligheid en support deze dag!!! Op naar het NK op zaterdag 10 december!
Lynn H, Danee, Fenna, Anna, Lynn W, Isabel, Carlijn