5 nov. 2014

Plaatsingswedstrijd NK regio Zuid-Nederland. Het Senioren A Team van Elistha.

Het senioren team was in de middag aan de beurt in Goes. Met een sterk deelnemersveld moesten ze proberen mee te komen met de Top van Nederland. 

Het eerste onderdeel was trampoline pegasus. De meiden sprongen netjes, maar hadden ook wat kleine foutjes en een val. Met 20.55 punten, een 6e plaats.
Na trampoline pegasus waren de meiden aan de beurt op plank pegasus. De meiden sprongen netjes, maar ook hier een val. Met 20.55 punten een duidelijke 1e plaats met 6 punten verschil op de nummer 2! Netjes!!
Gelijk de ronde na plank moesten de meiden omschakelen en knallen op het koningstoestel; Trampoline mat. Over het algemeen sprongen de meiden netjes en technisch goed. In de vrije banen namen de meiden risico met de dubbel salto's en helaas hier wat puntjes laten liggen. Dit was dan ook te zien bij de 23.00 punten, een 5e plaats.
Met wat hangende en treurende gezichten moesten de meiden nog één keer alles geven op het toestel trampoline tafel. Nette sprongen en de vrije banen allemaal tot stand. Een 3e plaats met 18.50 punten.

De meiden zijn helaas nog op geen onderdeel direct geplaatst. De kans is niet heel groot dat ze alsnog door gaan op de onderdelen, maar ze blijven nog een weekje in spanning afwachten en hopen toch op nog een paar mooie plaatsjes voor het Nederlands Kampioenschap.

Nu concentreren, hoofden omhoog, hard trainen en over drie weken knallen en vlammen tijdens het Nederlands Kampioenschap Clubteams in Middelburg! Jullie kunnen het meiden!