5 nov. 2014

Plaatsingswedstrijd NK regio Zuid-Nederland. Het Junioren B Team van Elistha.

Het junioren team moest al vroeg op weg naar Goes. Met nog wat slapende oogjes kwamen ze aan in de mooie zaal. 
Het eerste onderdeel was Tafel. Hier sprongen de meiden netjes en ondanks een val hadden de meiden 18.50 punten en behaalde ze de 2e plaats. 
Na tafel mochten de meiden laten zien wat ze konden op het koningstoestel; Trampoline mat. De meiden sprongen netjes en in de vrije banen sprongen ze alle anderhalfjes, de dubbel schroef en een dubbelsalto tot stand!! Super! Dit was ook terug te zien bij de 22.10 aantal punten. Een 1e plaats en direct geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap.
Nu mochten de meiden knallen op plank pegasus. De meiden sprongen goed en hadden een puntentotaal van 16.75, weer een eerste plaats.
Als laatste onderdeel hadden de meiden trampoline pegasus. Ook hier sprongen de meiden weer netjes en lieten ze zien wat ze konden. Met 21.35 punten, een mooie tweede plaats en direct geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap.

Volgende week zijn de plaatsingswedstrijden van regio Noord. Nog even een weekje in spanning afwachten of de meiden ook op tafel en plank pegasus door zijn. Maar ze mogen terugkijken op een geslaagde dag!! Gefeliciteerd!!